AT NORDIC PROPERTY GROUP AB   

 

 

Projektledare till AT Nordic Property Group AB

 

Skapar du framgång genom samspel med andra? Är du kreativ, nyfiken och motiveras av att ta ett stort eget ansvar? Drivs du av utveckling och brinner för att sälja? Ser du affärsmöjligheter i vardagen?

Vi söker nu två projektledare med erfarenhet inom fastighetsbranschen!

 

Det går bra för AT Nordic Property Group, vi är ett växande bolag med starkt fokus på kundnöjdhet, kvalitet och engagemang. Nu söker vi två projektledare med fokus på handel och kontor.

 

AT Nordic Property Group AB (AT) har en samlad erfaren på mer än 80 år inom den nationella och internationella fastighets- och handelsbranschen. AT är specialister inom kommersiell utveckling av handel-, kontor-, logistik och industrifastigheter. AT erbjuder konsulttjänster för förvaltning, uthyrning, utveckling, projektlansering, analys och strategier.

AT är baserat i Höllviken söder om Malmö. Vi arbetar med lokal närvaro och i nära samarbete med vårt gedigna nationella och internationella nätverk inom både privat och offentlig sektor. AT är ett starkt team med experter med lokal och global erfarenhet och besitter en portfölj med framgångsrika uppdrag.

ATs kunder är kommersiella fastighetsägare i norden samt investerare från hela världen. Företagets kunder kan förvänta sig att AT alltid levererar över förväntan; AT Nordic Property Group garanterar kunskap, värde, resultat och leverans i tid.

AT Nordic Property Groups huvudsakliga affärsområden:


Utveckling av kommersiella handels-, kontors-, logistik- och industrifastigheter med fokus på konceptutveckling, uthyrning, streamlining och strategisk rådgivning.


Analys och leadsgenerering AT erbjuder analytiska tjänster såsom kartläggning, marknadsanalys, företagsanalys, trendspaning och leadsgenerering.


 

www.nordicpropertygroup.com

 

 

Som projektledare hos AT kommer du arbeta med utveckling och uthyrning i projekt som befinner sig i olika stadier; från utveckling av helt nya kommersiella projekt till utveckling av befintligt fastighetsbestånd.

Rollen innebär många kontaktytor. Du arbetar nära alla dina kollegor på AT Nordic Property Group och företagets uppdragsgivare.

Vill du bidra till att stärka ATs position som framgångsrik konsultbyrå på den nordiska marknaden? Ansök idag!

 

Kvalifikationer

Minst 5 års erfarenhet av fastighetsutveckling, uthyrning, hyresförhandlingar både ny- och omförhandlingar

Erfarenhet av budgetarbete

God förhandlingsförmåga

Goda kunskaper om hyresjuridik

Väl förtrogen med vad som händer inom marknaden samt har god kunskap om marknadsmässiga hyresvillkor

Tidigare erfarenhet inom fastighetsbranschen med inriktning på handelsfastigheter/kontorsfastigheter

Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Vi förutsätter att du har en universitetsexamen. Erfarenhet från fastighetsbranschen är ett måste. Har du dessutom utbildning inom området är det också meriterande.

 

Personliga egenskaper

Du måste tycka om förändring.

Det faller dig lika naturligt att alltid leverera lite mer än uppdragsgivaren förväntar sig som att behandla många kontaktytor och ta stort eget ansvar.

Du är självgående, vet vad som behöver göras och ligger steget före i dina arbetsuppgifter. Du har ett eget driv och en förmåga att arbeta proaktivt.

Du motiveras av att arbeta i en prestationsinriktad miljö med högt tempo där du får möjlighet att visa din stora arbetskapacitet.

Du uttrycker dig väl i tal och skrift, är professionell, ordningsam och har en förtroendeingivande framtoning och gott omdöme.

Du har ett genuint intresse av att träffa och kommunicera med nya människor.

Du är intresserad av människor och att bygga relationer på alla nivåer och inom olika områden. Du är flexibel och trivs med att arbeta i team, samtidigt som du har en hög integritet och en förmåga att utföra dina arbetsuppgifter självständigt. Du har en lika god känsla för struktur som ett kreativt och nyfiket sinne.

 

Vi erbjuder

Hos AT Nordic Property Group får du möjligheten till ett meningsfullt arbete i ett dynamiskt team, i en mindre, växande, framgångsrik verksamhet. AT är värderingsstyrt med högt i tak och korta beslutsvägar, här finns möjlighet att påverka och utvecklas. Du blir en viktig spelare i en fortsatt tillväxtresa.

 

Vi erbjuder tillsvidareanställning, utvecklingsmöjligheter, god arbetsmiljö och en flexibel arbetsplats. Du kommer att arbeta i trevliga och fräscha lokaler på Toppengallerian i Höllviken nära både lunchrestauranger, shopping, fält, hav och goda kommunala färdförbindelser.

 

 

Tillträde och Ansökan

Heltid. Start enligt överenskommelse. Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan till  apply@nordicpropertygroup.com

 

Therese Lindsley

Delägare och VD

0706 899685